Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

"Απλά λόγια" - TOP - 13/5/2014

Στην εκπομπή "Απλά λόγια" του Θύμιου Τσαρμπού, στον τηλεοπτικό σταθμό TOP Channel, φιλοξενήθηκε την Τρίτη 13 Μαΐου 2014, ο Βασίλης Μπαλάφας, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Κορινθίων με τη "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" του Βασίλη Νανόπουλου.

Κύρια θεματολογία της εκπομπής οι επικείμενες Δημοτικές Εκλογές.

Κεντρικό μήνυμα της εκπομπής αποτελεί το ότι η "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" παρουσιάζει ένα πλέγμα δράσεων και προτάσεων για το μέλλον του Δήμου Κορινθίων το οποίο προέκυψε από τη συνεργασία πολλών ανθρώπων και των μελών του συνδυασμού, και που παραμένει δυναμικό και προσαρμόσιμο στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών. Έννοιες όπως η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, η αξιοποίηση των δικτύων των οπτικών ινών και η εκμετάλλευση των νέων τεχνολογιών είναι προτεραιότητες για τη "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ".

Στα τελευταία 5 λεπτά της εκπομπής δίνεται και μια συνοπτική αλλά περιεκτική απάντηση σε σχέση με τη λάσπη που έχει εκτοξευτεί. Το στίγμα του καθενός στην εργασία του είναι αυτό που αφήνει πίσω του. Ας αναλογιστούν οι δημότες ποιο είναι το στίγμα και οι ενέργειες που διαμορφώνω στο διάστημα που υπηρετώ στους χώρους εργασίας μου και ποιο είναι εκείνο που άφησε πίσω του εδώ και δεκαετίες ο Απερχόμενος Δήμαρχος ως δημόσιος υπάλληλος στο ΚΤΕΟ.Δείτε το βίντεο :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα αρκεί να μην περιέχουν υβριστικό λεξιλόγιο.