ΕΓΡΑΨΑΝ

Στην παρούσα σελίδα μπορείτε να βρείτε ορισμένα σχόλια και ευχές από φίλους σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ιστοσελίδες ή απεσταλμένα μέσω email.Αντωνία Οικονόμου - 9 Μαρτίου 2014

Μέσο : Facebook

"Τον Βασίλη τον γνώρισα μέσα από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων στο οποίο φοιτούμε και οι δυο.

Βέβαια σε διαφορετικό επίπεδο σπουδών,εγώ προπτυχιακό εκείνος μεταπτυχιακό!

Ευθύς αμέσως μόλις τον γνωρίσει κάποιος αντιλαμβάνεται ότι έχει το μεράκι,την διάθεση και το ενδιαφέρον να συμβάλει με κάθε τρόπο στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και εξυπηρέτησης των πολιτών του τόπου του!

Συνειδητοποιημένος,με αρχές και αδιάβλητο χαρακτήρα.

Δεν έχω λοιπόν παρά να ευχηθώ καλή επιτυχία,δύναμη και υπομονή στον αγώνα του!!!Το αποτέλεσμα είναι αναμενόμενο κατ'εμέ !!!

Στηρίζουμε ανθρώπους ικανούς..για ένα καλύτερο μέλλον!
"

Παύλος Πέππας - 8 Μαρτίου 2014

Μέσο : Facebook

"O Bill Balafas στον πόλεμο της γενιάς μας δεν δηλώνει απών.

Γι' αυτό στηρίζω την υποψηφιότητα του για το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο της Κορίνθου, με το συνδυασμό του Βασίλη Νανόπουλου.

Η μαχητικότητα του μου φέρνει στο νου την Ελλάδα της επιμονής και της προσπάθειας. Από επιλογή και όχι από ανάγκη, δεν διαλέγει τη λύση της ευκολίας.

Την ευθύνη του την αναζητά και την αναλαμβάνει. Προτιμά να είναι χρήσιμος παρά ευχάριστος.

Είναι σταθερός σε όσα πιστεύει και δέχεται το τίμημα.

Η ψήφος μου στο πρόσωπο του είναι το ελάχιστο. Όχι μόνο γιατί είναι καλύτερος από το μέσο όρο όσων σήμερα αποφασίζουν σε αυτή την αίθουσα. Αυτός ο πήχης είναι άλλωστε χαμηλός. Αλλά γιατί η σύγχρονη Κόρινθος που θα φτιάξει ο Βασίλης Νανόπουλος έχει ανάγκη από εργάτες του πεδίου.
"

Κατερίνα Οικονόμου - 7 Μαρτίου 2014

Μέσο : Facebook

"Εύχομαι οι πολίτες του όμορου Δήμου Κορινθίων να έχουν την ευκαιρία να τους υπηρετήσουν πρόσωπα όπως ο αδερφός μου Bill Balafas.

Πρόσωπα που ξέρουν, θέλουν, μπορούν.

Μπαλάφα μου,καλή δύναμη σε σένα και την οικογένειά σου !!!

Στην προσπάθεια σου να προσφέρεις περισσότερα, είμαι δίπλα σου.
"

Γεράσιμος Ιλινόιου-Τσουρούφλης - 6 Μαρτίου 2014

Μέσο : Facebook

"Ο Bill Balafas υπήρξε από τους ανθρώπους στην Κόρινθο που καθ' όλη την φοιτητική μου ζωή ήταν δίπλα σε κάθε μου προσπάθεια.

Είχα την ευκαιρία για τέσσερα χρόνια να συνεργαστούμε στενά και ως εκ τούτου γνωρίζω καλά τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του. Χωρίς πολλά λόγια, μου έχει αποδείξει πως αυτό που πιστεύει ειλικρινά, θα το υπερασπιστεί μέχρι τέλους.

Καλή επιτυχία Βασίλη!
"

Θύμιος Τσαρμπός - 7 Μαρτίου 2014

Μέσο : ekorinthos.gr

"Ένα από τα θετικά αυτών των εκλογών είναι η ένταξη στη διαδικασία και πολλών νέων ατόμων. Νέων και σε ηλικία αλλά και σε ιδέες. Σε αυτούς εντάσσω και το Βασίλη Μπαλάφα που είναι κάτω των 40 όμως η δυναμική του ενασχόληση με την ΟΝΝΕΔ αλλά και όσα ακολούθησαν μετά τον έκανε να "μεγαλώσει" πολιτικά πολύ πιο γρήγορα από ότι θα έπρεπε.

Γνωστές οι κόντρες μου με το Βασίλη. Ίσως εγώ να έχω δει σε αυτόν κάτι διαφορετικό από αυτό που θέλει να βγάζει προς τα έξω. Παθιάζεται και πολεμά για τις ιδέες του.

Έξυπνα κείμενα , σωστά δομημένα με στοιχεία ενδεικτικά της δουλειάς που κρύβεται από πίσω τους. Γιατί δεν έχει πλάτες ο Βασίλης… Τις πλάτες τις έφτιαξε μόνος του και για το λόγο αυτό έγινε και στόχος. Γιατί δεν ξέρει να κρατά ισορροπίες αλλά και να φυλά τα ρούχα του. Τα δίνει όλα και εκτίθεται υπερβολικά για το δικό του καλό. Δέχεται τα βέλη μπαίνοντας μπροστά και κάποιοι χρησιμοποιούν τη δική του δουλειά για να αναπτυχθούν.

Τώρα βλέπω ότι είναι με το Βασίλη Νανόπουλο. Είναι η πρώτη φορά που ο Βασίλης θα έχει κάποιον δίπλα του που θα ακούσει σωστή συμβουλή μιας και ο πρόεδρος είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος.

Και ο Βασίλης θα γίνει πολυεργαλείο χρήσιμο για αυτόν και πριν, αλλά και αν κερδίσει η παράταξη τους και μετά τις εκλογές. Πιο έμπειρος από ποτέ ήδη δείχνει με το site του τον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί… Καλή επιτυχία.
"

Βάσω Μιχοπούλου - 6 Μαρτίου 2014

Μέσο : Facebook

"Με τον Βασίλη συναντηθήκαμε ως συμφοιτητές σε Μεταπτυχιακό Τμήμα του Παν.Πελοποννήσου.

Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως ενδιαφέρεται πολύ για το μέλλον του τόπου του. Αυτό όμως που με εντυπωσίασε σε αυτόν είναι το πάθος με το οποίο φέρνει σε πέρας ο,τι αναλαμβάνει.

Ο Βασίλης είναι αυθεντικός και ευθύς άνθρωπος σε σημείο που ενοχλεί. Ίσως τέτοιοι "ενοχλητικοί"άνθρωποι είναι το μέλλον και η ελπίδα αυτού του τόπου.

Προσωπικά τον ευχαριστώ για το λόγο που εκείνος γνωρίζει !
"
Βασίλειος Ζιώγας - 6 Μαρτίου 2014

Μέσο : Facebook

"Ο Βασίλης ο Μπαλάφας ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Σπουδαστών της ΣΔΟ πάντα ήταν κοντά μας σε ό,τι τον χρειαζόμασταν !

Θέλω από καρδιάς να του ευχηθώ καλή επιτυχία και να ξέρει ό,τι εμείς όσα χιλιόμετρα και αν μας χωρίζουν αν μας χρειαστεί θα είμαστε εκεί για αυτόν !

Ε ναι λοιπόν με τον ''δικό μας'' Βασίλη.

Δυνατά και μέχρι τέλους όπως μάθαμε να κάνουμε πάντα.
"